Palkkahallinnon yhteydenottolomakkeen tietosuojaseloste

 

Yleistä

Tämä lomakkeen täyttäminen ja lähettäminen vaatii henkilötietojen antamista. Kaikki lomakkeella lähetetyt tiedot käsitellään luottamuksellisesti lain edellyttämiin tietojen käsittelyn perusteisiin nojaten eikä lomakkeelle täytettyjä tietoja jaeta kolmansille osapuolille.

 

Lomakkeen tietosisältö

Lomakkeelle lähetetyt tiedot toimitetaan Kuntien Hetapalvelut Oy:n palkkahallinnon sähköpostiosoitteeseen. Tietojen perusteella varmistetaan tietopyynnön oikeellisuus. Lomakkeen täyttäjälle voidaan tarvittaessa lähettää salatulla sähköpostilla pyyntö lisätietojen antamiseen tai esimerkiksi liitteiden lähettämiseen.

 

Tietojen säilyttäminen ja suojaus

Tiedot poistuvat lomakkeelta automaattisesti niiden lähettämisen jälkeen ja ne siirtyvät palkkahallinnon sähköpostin. Tietoja käytetään ainoastaan henkilön tietojen varmistamiseen ja tietopyynnön oikeellisuuden toteamiseen. Tietoja säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille, kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten perusteella asiakkaillemme. Pääsy henkilötietoihin on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

 

Tietojen luovutus EU:n ulkopuolelle

Henkilötietojasi ei lähtökohtaisesti luovuteta EU:n ulkopuolelle. Mahdolliset luovutukset EU:n ulkopuolelle koskevat ainoastaan tilanteita, jossa käyttämiemme järjestelmien palvelimet sijaitsisivat EU:n ulkopuolella. Mikäli näin tapahtuisi, huolehdimme siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

 

Tietojen säilytysaika

Tietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen.

 

Tietojen antamisen pakollisuus

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Jos et halua, että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme, että et toimita meille mitään tietoja.

 

Yhteydenotto

Kuntien Hetapalvelut Oy tietosuojavastaava tietosuojavastaava[a]hetapalvelut.fi
Kuntien Hetapalvelut Oy toimitusjohtaja Miia Laakso, miia.laakso[a]hetapalvelut.f