Kuntien Hetapalvelut Oy hakee toimitusjohtajaa

Kuntien Hetapalvelut Oy on kuntien ja kuntayhtymien omistama yhtiö, joka tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja. Palvelukeskuksen asiakkaina on useita julkisen sektorin toimijoita (kuntia, kuntayhtymä ja konserniyhtiöitä).  Palvelukeskus toimii kahdella paikkakunnalla Ylivieskassa ja Nivalassa, henkilöstömäärä on noin 50. Toiminnan periaatteena on tarjota asiakaslähtöisiä, laadukkaita ja taloudellisia palveluja

Etsimme aktiivista ja tavoitteellista

 

Toimitusjohtajaa

 

Toimitusjohtajan vastuulla on Hetapalvelut Oy:n johtaminen ja liiketoiminnan kehittäminen. Varmistat toiminnallasi hyvän tuloksen ja tasaisen kannattavan kasvun panostaen palvelujemme pitkäjänteiseen kehittämiseen. Asiakas- ja muu sidosryhmäyhteistyö on tärkeä osa tehtävääsi.

 

Olet kuunteleva kehityshakuinen henkilöstöosaamisen osaaja, joka näyttää selkeästi suunnan ja vie asioita eteenpäin asiantuntijaorganisaatiossa. Myös taloushallinnon tunteminen auttaa sinut nopeaan vauhtiin, mutta sinulla on myös erinomaiset edellytykset menestyä tehtävässä, jos olet kiinnostunut kehittämään alaa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta palveluliiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä.

 

Kuntien Hetapalvelut Oy tarjoaa uudelle toimitusjohtajalleen paikan kunnallisen taloushallinnon keskiössä ja mahdollisuuden vaikuttaa alan kehitykseen. Toimitusjohtajan työtä tukee hallitus ja yrityksen vakaa taloudellinen tilanne.

 

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pe 27.5.2022 klo 16 mennessä sähköpostitse joonas.yliluoma@hetapalvelut.fi . Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Joonas Yliluoma 044 4294 222.